Betaalmethoden

Op de Organic-me.nl zijn alle prijzen inclusief 21% BTW en heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

iDeal

U kunt betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.
Organic-Me ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.

Paypal

U kunt betalen met PayPal. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via PayPal. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken dient U een account te hebben of te openen bij PayPal. Het bedrag wordt direct van uw PayPal rekening afgeschreven. Organic-Me ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald .PayPal is een veilige manier van betalen. U kunt uw eigen bank rekening of uw creditcard(s) aan uw PayPal account koppelen.
Uw persoonlijke gegevens zijn beveiligd en u krijgt van elke transactie die u via PayPal verricht een bevestiging per e-mail van PayPal.

Overschrijving

U kunt betalen via een overschrijving van uw bank rekening naar onze bank rekening. Uw bestelling wordt door ons verzonden op het moment dat het bedrag op onze bank rekening is bijgeschreven.

Achteraf door middel van een factuur (binnen 14 dagen)

U kunt bij Organic-Me ook achteraf betalen. We vragen u wel vooraf de helft van de factuur te voldoen. U ontvangt van ons dan de bestelling inclusief de factuur. We vragen u vriendelijk de factuur binnen 14 dagen te voldoen.