Over organic-me

Over Organic me:

Mijn hele leven had ik last van eczeem en een hele droge huid. Na een zoontje te hebben gekregen, die niet alleen gevoelig is voor cosmetica maar ook voor voeding, ben ik een zoektocht begonnen naar pure, eerlijke, onbewerkte en biologische producten. 
Door op te letten wat je eet en weet wat je smeert merkten wij direct het verschil. Dat gevoel wil ik graag delen.
Laat je voeding je medicijn zijn en smeer niets wat je niet kunt eten!
Er zijn natuurlijk al meerdere (web)winkels, die biologische cosmetica verkopen maar de meeste verkopen allemaal hetzelfde. Ik ben opzoek gegaan naar goede gecertificeerde merken, die hier nog niet te koop zijn maar wel al een naam hebben opgebouwd in het buitenland.
Ik hoop dat u net als wij, zult gaan genieten van deze heerlijke producten.

Organic me belooft dat alle producten:

- biologisch gecertificeerd zijn en geen synthetische stoffen bevatten zoals minerale olie, paraffine en andere petrochemische bestanddelen. Ook geen kunstmatige kleur en/of geurstoffen, parabenen, sls, PEG's, siliconen, propylene glycol en phtalaten.

- dierproef vrij zijn en zo min mogelijk van dierlijke oorsprong zijn (zoals honing, bijenwas, zijde of schapenwolvet). Deze ingrediënten worden altijd gemeld, als ze in een product voorkomen.

- zitten in tubes/dispensers gemaakt van mais bioplastic of glazenflesjes met pompje zodat alles optimaal behouden blijft  (geldt niet voor pompje en eventueel het lipje /kapje). Een enkel product zit in een potje gemaakt van mais bioplastic.

- met het grootst mogelijk respect voor het milieu gemaakt en verpakt zijn.

- zo goed mogelijk omschreven worden. Qua inhoud en het gebruik. Mocht het toch nog onduidelijk zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarschuwing:

Het kan voorkomen dat de huid en/of haar een reactie geven wanneer u overstapt op biologische cosmetica. De huid en/of haar vertoont dan ontgiftings verschijnselen in de vorm van wat uitslag of pukkeltjes en het haar kan wat vet/slap worden. Dit duurt meestal niet langer dan een week, daarna zal uw huid en/of haar er stralend uitzien. Bij twijfel kunt u mij altijd bellen of e-mailen. 

Met groene groet,

Miriam Janse