Verzenden & retourneren

Verzendkosten binnen Nederland

De verzending van de producten loopt via PostNL. De verzendkosten zijn € 6,95 incl. btw per bestelling.

Bij een bestelling van minimaal €  75,00 betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten.

Levertijd NL
De levertijd van uw bestelling is 1 tot 2 werkdagen.

EU landen (Regio: EUR 1)
De verzendkosten naar een adres binnen de EU (verzending alleen naar Regio: EUR 1) zijn afhankelijk van het totale gewicht van de bestelde artikelen:
Tot 2000 gram € 15,70
Vanaf 2001 tot 5000 gram € 23,60

Bij een bestelling boven € 150,00 betaalt u binnen de EU geen verzendkosten.

Levertijd EU
De levertijd van uw bestelling is 3 tot 7 werkdagen

Retourneren
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op retourzendingen. Onder 'Klantenservice' kunt u vinden hoe u uw herroepingsrecht uitoefent. U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product/de producten. Omdat het veelal hygiënische producten betreft zijn hieraan wel strikte regels verbonden. Daarom kunnen alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend (verzegeling is verbroken), of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.
Sluit een kopie van uw factuur/orderbevestiging bij. Geef uw retourzending af bij een PostNL punt voor verzending inclusief Track & Trace. Bewaar het verzendbewijs en geef de Track&Trace code aan ons door. Zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet door ons aangenomen. Na ontvangst van uw retourpakket ontvangt u een bevestiging per e-mail en storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug. Stuurt u de complete order terug, dan betalen wij ook de initiële verzendkosten aan u terug. Heeft u gekozen voor achteraf betalen en heeft u de factuur nog niet voldaan, dan komt de factuur te vervallen.

Retouradres:
Organic Me
Dorpsstraat 396A
1566BS Assendelft